jueves, 15 de septiembre de 2016

LA TARDOR ESTÀ A LES PORTES!

Acabat l'estiu, s’ha de preparar correctament la terra del nostre hort perquè la producció de fruites i verdures de tardor sigui òptima.

Per a açò el primer que hem de fer és fer nét  les restes de plantes, arrencant i eliminant les que han acabat el seu cicle així com també les males herbes que han crescut durant aquest període. S’ha de tenir la precaució  d’eliminar cert tipus d'espècies herbàcies  que son propènces a propagar-se.
Amb ajuda de les eines necesaries, remourem tota la terra de l'hort .Anivellar  la superfície de la terra i procedir a abonar amb un abonament orgànic com el nostre COMPOST VEGETAL o COMPOST DE FEMS  i una vegada incorporat l'abonament remoure superficialment la terra amb ajuda d'un rasclet.

Després d'aquests senzills passos ja podem començar a plantar les noves fruites, verdures i hortalisses en el nostre hort com poden ser les cols, bledes, enciams, espinacs,…

S'ha de tenir en compte la mida que aconseguiran les verdures quan creixin , s’hi ha de deixar el suficient espai perquè es desenvolupin correctament i no s’amonteguin unes per damunt les altres, incomodant a l’hora de  regar o de recollir els fruits.

Esperam que  aquests consells us serveixin d’ajunda per endisar-vos dins el món de la jardineria i horticultura.


Bona Tardor! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario